Fjärilshuset

Hej på er!
 
Så veckorna springer! Jag har redan jobbat lite över en vecka, oj oj oj! Jag tänkte visa er lite bilder från när vi var i Stockholm då vi var till Fjärilshuset som ligger på Haga. Jag trodde det skulle vara ett monsterstort hus med fjärilar men icke! Det var rätt litet, men jösses vad fina fjärilar som vi såg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni ser var det några olika. :) Jag såg många fler också som jag fotade också. Jag rekommender verkligen att kika in där om ni har vägarna förbi. Dock var det svårt som attan att få parkering. :)
 
Nu ska jag virka lite! Ha det gott!
 
 

Kap

Hoj hoj!
 
Första arbetsdagen avklarad. Pust. Jag klarade det! Det var inte så farligt trots allt. Nu är det bara att börja längta efter nästa års semester. :)
 
Jag tänkte visa er en sååå snygg evighetskalender/almanacka som jag köpte i Stockholm. Måste nog säga att det är ett av mina bästa köp ever!
 
 

Är den inte för fin? Så läcker, man ser både vilket datum det är (månad hoppas jag man vet ändå) och så är det en riktigt snygg inredningsdetalj. Bättre än så blir det INTE för det priset!
 
Simon jobbar kväll i dag, så jag ska sätta mig ner och se lite på tv, se om jag har något trevligt att titta på samt virka lite. Undrar hur många timmar jag virkar egentligen på ett år? :) Hihi.
 
Fin kväll på er!

Skansen

Hej hej!
 
Vet ni vad? I dag är min sista lediga dag, sedan så börjar jag att jobba i morgon. Ångesten är helt frukstansvärd! Usch vad jobbig den är. Men man kan ju inte ha semester hela året tyvärr. Hoppas jag kommer i gängorna snabbt så blir det inte lika jobbigt.
 
Tänkte börja med att visa en riktigt söt bild på en säl som vi såg på Skansen. :)
 
 
Var den inte söt? Han guppade upp till ytan för att andas lite, sedan så försvann han ner i djupet igen!
 
Jag tänkte visa er lite bilder från när vi var på Skansen förra helgen. vi såg i princip alla djur. Förutom ugglan. SYYYYYND!!
 
 
När vi hade gått in på Skansen och gick upp för backen så såg vi en ekorre springa förbi. Jag försökte få en bild på honom stillasittande men det var lättare sagt en gjort. :) Tyckte bilden vart ganska rolig ändå. :)
 
 
Det vi började att kika på var dessa små söta getter? Tror det är getter. :) Hihi. Väldigt söta i alla fall!
 
 
 
På vägen till älgarna så gick vi förbi en söt liten bäck. Jag gillar bäckar! De är rogivande, vattnet porlar så härligt.
 
 
Jag tror detta är en ren, väldigt söt den med. Men vilka horn! Riktiga bjässar till horn. Han måste ha en stark nacke som håller upp dessa.
 
 
 
Söta älgen. :)
 
 
En klättrande Brunbjörn. Jag var lite orolig att han inte skulle komma ner. Men han lyckades hitta en väg ner. :)
 Tur det. Vi såg även vildsvin, grisar, någon form av bufflar, varg, järv och lo. :) Så det var en trevlig eftermiddag! Men jäklar vad mör man var i fötterna som efter den dagen. Vi gick nästan 2 mil (!!) oj oj. Men trevligt vare!
 
Ha det gött!
 
 
 
 
 


bloglovin