Bilder på altanen när den NÄSTAN är klar!

<
Hej!
 
Nu har det varit tyst några dagar på bloggen. Men det är för att jag och Simon har varit på semester i Skåne hos mina släktingar. Så ni ska få se fina bilder där ifrån framöver. Men nu när det ÄNTLIGEN var sol så har jag tagit kort på altanen. Vi har dock inte byggt på den sen före Midsommar. Men jag har inte visat hur det ser ut nu då vi grabbarna hann långt sist de jobbade. Så nu är hela staketet på plats. :)
 
 
 
Nu får ni ursäkta all denna röra som är runt altanen men det blir så när man bygger! Tänk vad skönt att altanen NÄSTAN är klar. Det är endast inbyggnaden klar nu! Alltså det så att man inte ser in under altanen. Det blir mer inramat då. Eller en sak till är kvar och det är att bygga en trappa. Vi har nu satt dit en provisorisk trapp men det är inte den som kommer sitta där sen.
 
 
Här har ni den tapade delen av altanen.
 
 
Här har vi soldäcket. Som ni ser så är det en mycket längre trapp som ska byggas. Öppningen är någonstans mellan 2-2,5 meter bred.
 
 

Här kan ni se att vi på ena kortsidan (vid soldäcket) har vi gjort staketet högre, det är som ett insynsskydd. Som ni ser har grabbarna även sneddat den vilket jag och Simon är otroligt nöjd med! :)
 
Ja, så ser alltså bygget ut just nu. Vi har även köpt utemöbler. Både matmöbler, loungegrupp och en hängstol har vi införskaffat. Det ska ni få se sen. :)
 
Ha det gott!
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin