Skansen

<
Hej hej!
 
Vet ni vad? I dag är min sista lediga dag, sedan så börjar jag att jobba i morgon. Ångesten är helt frukstansvärd! Usch vad jobbig den är. Men man kan ju inte ha semester hela året tyvärr. Hoppas jag kommer i gängorna snabbt så blir det inte lika jobbigt.
 
Tänkte börja med att visa en riktigt söt bild på en säl som vi såg på Skansen. :)
 
 
Var den inte söt? Han guppade upp till ytan för att andas lite, sedan så försvann han ner i djupet igen!
 
Jag tänkte visa er lite bilder från när vi var på Skansen förra helgen. vi såg i princip alla djur. Förutom ugglan. SYYYYYND!!
 
 
När vi hade gått in på Skansen och gick upp för backen så såg vi en ekorre springa förbi. Jag försökte få en bild på honom stillasittande men det var lättare sagt en gjort. :) Tyckte bilden vart ganska rolig ändå. :)
 
 
Det vi började att kika på var dessa små söta getter? Tror det är getter. :) Hihi. Väldigt söta i alla fall!
 
 
 
På vägen till älgarna så gick vi förbi en söt liten bäck. Jag gillar bäckar! De är rogivande, vattnet porlar så härligt.
 
 
Jag tror detta är en ren, väldigt söt den med. Men vilka horn! Riktiga bjässar till horn. Han måste ha en stark nacke som håller upp dessa.
 
 
 
Söta älgen. :)
 
 
En klättrande Brunbjörn. Jag var lite orolig att han inte skulle komma ner. Men han lyckades hitta en väg ner. :)
 Tur det. Vi såg även vildsvin, grisar, någon form av bufflar, varg, järv och lo. :) Så det var en trevlig eftermiddag! Men jäklar vad mör man var i fötterna som efter den dagen. Vi gick nästan 2 mil (!!) oj oj. Men trevligt vare!
 
Ha det gött!
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin