Stockholm tur och retur - en weekend värd att minnas!

<
Hej!
 
Jag och Simon har varit i väg igen på en lite weekend tillsammans med min bror, hans sambo samt son och mina föräldrar. Vi började färden mot Stockholm strax efter kl 07:00 på morgonen.
 
När vi var framme som gav vi oss ut på staden och kikade lite i gamla stan, gick in i några butiker och hade det trevligt. Jag fotade en hel del i gamla stan och på lite andra platser. När vi var i gamla stan så hittade jag en ganska så rustik och härlig gränd som var portalliknande som jag var tvungen att fota.
 
 
Gränderna i gamla stan är ju så sjukt mysiga. Exempelvis den här:
 
 
De är ju så trånga så man kan ha händerna på båda väggarna samtidigt. :) Mysigt!
 
 
Som vanligt så var det oerhört mycket folk i gamla stan! Packad skulle man kunna säga.
 
 
Om jag inte minns helt fel så är detta en del av Söder, men vad vet jag! :) Jag kan lika gärna ha fel. :)
 
Vi hittade sedan en bit av himlen i en butik i gamla stan. Jag tror butiken som heter "Affären" låg på Lilla nygatan. Där kunde man i alla fall komponera ihop sin egen Iris Light! Oj vad mycket fina färger! De var så fina så jag fick sådan beslutsångest så det inte blev något alls istället. Illa!
 
 
 
Visst har de mycket färger? Jag rekommenderar verkligen denna butik! Vi knatade sedan vidare och kikade på lite av varje. Bland annat Riddarhuset.
 
 
Ståtlig kåk måste jag säga!
 
När vi hade gått vägen tillbaka ut ur gamla stan så valde vi att äta lunch på Jensens Böfhus. Trevligt att äta på restaurang tillsammans. :)
 
Vi knatade sedan ut på Djurgården för att jag, Simon och mina päron skulle gå in på Vasamuséet under tiden tog Peter och Mia en promenad så Fabbe kunde sova lite.
 
Inne på Vasamuséet så var det sjukt svårt att ta kort, det var så dunkelt där inne. Både jag, Simon och Mamma var så yra i huvudet när vi kom ut där ifrån pga den skumma belysningen. Men det var en redig eka iaf!
 
 
 
Sedan gick vi på Skansen. Jag tänkte visa bilderna från Skansen en annan dag, samt det vi gjorde på Söndagen då detta skulle bli ett fasligt långt inlägg annars med allt för många kort. :)
 
Ha det gott!
 
 


» Clara

Åh va mysigt! :D älskar att bara gå runt och upptäcka! :D

Svar: Ja visst är det så. :) Även om man varit på ett ställe många många ggr som Sthlm så finns det alltid något man inte sett tidigare. :)
Susanné

2014-07-16 // 20:51:37
» bea

Spanade in din blogg nu igen upptäckte ni är i Stockholm . de är vi med och vi var också inne i den butiken och jag köpte slinga med bollar med. Imorgon lör blir sommarkryss

Svar: Japp vi var i Stockholm förra helgen. :) Åh så du kunde i alla fall bestämma dig gällande färger så att säga. :) Hihi! Blev den fin?
Susanné

2014-07-18 // 19:20:34
» Bea

jag blev jätte nöjd, men de var svårt och bestämma sig. vi var också på skanske , kikade djur allsång, och gröna lund mm =) vi var en vecka.

2014-07-20 // 21:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin