Att fånga dagen.

<
Hej!
 
Är det inte härligt när vädret är så himla fint? I dag har vi det ruggigt varmt. Nästan på snudden till för varmt. Jag och min Mamma tog en liten promenad här för ett par veckor sedan och jag tog då med mig min kamera då jag ville ha ett kort på lite lupiner. Många tycker luponer är ogräs. Det tycker inte jag. Det är kanske inget jag vill ha i trädgården men jag tycker det är mysigt med vildblommor längst vägkanter osv. Jag tycker faktiskt dem är fina.
 
 
Rosa lupiner är bra fint det! :) tänk vad tråkigt det skulle vara om vi inte hade vildblommor. Jag älskade lupiner, styvmorsvioler (Natt och dag som jag kallade det när jag var liten), liljekonvaljer osv. Jag gillar blommor helt enkelt!
 
Denna bild är verkligen somrig. Men får en skön sommarkänsla. En bra känsla i magen. Sol, värme, grönska och blommor. Sverige är bra vacker när det vill visa sig från sin rätta sida!
 
 


» Anna

Hej!

Vi vill tipsa om att du nu kan nominera din blogg till Årets Byggblogg 2014! Det är en utmärkelse instiftad för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. Bakom utmärkelsen står byggvaruhuset BAUHAUS som för andra året i rad arrangerar tävlingen, där vinnaren belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor. Nominera din blogg, läs mer om tävlingen och inspireras av andra byggbloggar här: www.bauhaus.se/byggblogg.

Anna, Priest PR

2014-06-11 // 15:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin