Har ni sett denna ljuvliga fjäril förut?

<
Hej på er!
 
Vet ni vad? Här förra veckan när jag var ute i trädgården och vattnade, blommor, buskar och träd så såg jag en fjäril jag aldrig sett tidigare. När jag såg den så slängde jag vattenslangen åt fanders och skyndade mig till tvättstugedörren och klättrade förbi all plank som ligger där utanför till altanen. In fort som tusan hämta systemkameran, ut. Börjar fota. Inser att jag har mitt zoomobjektiv som man tar kort på riktigt långa avstånd. Vilket absolut inte gick att använda i detta fallet. Skyddar mig in. Byter objektiv på kameran och snabbt ut. Tur som jag hade satt den lilla vackra fjärilen kvar vilket jag är sååååå tacksam över! Jag fick nämligen så fina bilder på den! :) 
 
 
 
Är den inte ljuvlig? Jag älskar fjärilar. Jag har alltid gjort! Man blir så lycklig när man ser den första fjärilen på våren. Man blir så lycklig och rofylld på sommaren när man är ute och två citronfjärilar jagar varandra. Fjärilar är verkligen så himla vackra! Synd dock att jag fångade denna på kvällen. Jag hade gärna sett när den flög dit så att jag hade fått sett den utslagen. Men detta är den finaste fjäril jag sett tidigare. Och då fanns den i min egen trädgård! Vad fantastisk naturen är trots allt!
 
Jag har tänkt att plantera lite saker som drar till sig fjärilar. Som fjärilslavendel osv. Men det får bli under semestern. Jag har börjat lite med en rabatt längst muren, dock är den inte så snygg ännu. Jag och Mamma ska sätta tänderna i den ordentligt under semestern.
 
Föresten, jag har bara 3 arbetsdagar kvar sedan går jag på 4 veckors semester. Tackarrrrr!
 
Ni får ha en fin Midsommarvecka!
 


Har aldrig sett någon sån. Va fin den va :)

2014-06-17 // 18:51:37
» Anna

Hej! Jag såg på en annan blogg att du skrivit att du brukar köpa ljusrosa sprayfärg - vill du berätta för mig var det finns att köpa så blir jag jätteglad :-) Ha en fin kväll //Anna

2014-06-26 // 20:30:39
» Anna

Hej! Skrev en kommentar nyss men den verkade försvinna, chansar och skriver igen, såg på en annan blogg att du skrivit att du brukar köpa ljusrosa sprayfärg - vet du var man köper det och vill berätta det för mig så blir jag jätteglad :-)

Anna

Svar: Hej! :) jag köper sprayfärgerna från Hlstore.com och jag använder Montana Gold den ljusrosa heter frozen strawberry :)
Susanné

2014-06-26 // 20:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin