Vårteckensutmaning

Hej.
 
Då var det dags vårtecken. Jag har dock missat totalt att ta kort. Så det får bli i text. Men mycket har hänt, vet ni vad jag såg i dag? Helt otroligt men jag såg en CITRONFJÄRIL!! Åh vad glad jag blev av att se den! :) Sedan så har jag inte tänkt på att kolla på kanten av vårt garage efter tussilago. Men när min Pappa var här under veckan och vi kollade så kryllade det av tussilago! :) Jag ljuger inte om det var 200 st! Inte illa! :) Hur kunde jag missa att kolla det. :) Jag älskar verkligen tussilago, dem gör mig glad. De ger mig ett hopp i själen om att allt kommer ordna sig. Att solen och värmen är på väg. :)
 
Sedan har flugor och sådant varit framme i några veckor. Sedan har det kommer massvis med musblad/knoppar på körsbärsträden och troll/ormhasseln. Så förhoppningsvis så blir det blad om en liten stund. Sedan så växer vårlökarna så det knakar nu får de för tusan bli blommor också. :)
 
Ja det var väl delar av de vårtecknen som jag har sett under veckan som var. :)

Vinnaren är...

Hej.
 
I går drogs vinnaren av den virkade stjärnvimpeln. I Valfri färg och upp till 15 stjärnor. Vinnaren är:
 
 
Jag kontaktar dig per mail för utskick av din vinst.
 
Ni andra, tack för att ni ville medverka och lovar att det kommer komma fler utlottningar framöver. Ni som trots allt är intresserad av en stjärnvimpel kan skicka mig ett mail på susanne@zinknet.se
 
Ha en skön vecka!
 

Fin inredning en handskriven tegelpanna.

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er.
 
I dag är det Fredag, härligt! Simon är ledig helg vilket jag ser enormt fram emot! Det är 5 veckor sedan han var det sist. Här under eftermiddagen så gick jag ut i mitt pysselrum då jag i går målade några tegelpannor vita då jag tänkte skriva lite på dem. Jag gjorde klar en som har fått flyttat in i vardagsrummet. :)
 
 
Texten har jag skrivit på Frihand. Men jag blev nöjd! Men man måste vara stadig som attan på handen. Något som dock var pyssligt var att "knäcka" takpannan då detta är betongpannor så är de rätt så tåliga och man får passa sig så man inte klyver hela pannan i mitten. För då måste man börja om!
 
 
I kväll ska nog vi i alla fall bara ta det lugnt. Jag ska virka lite som jag gör varje dag. Sedan blir det att slöa framför TV:n och äta någon god mat hade vi tänkt oss. Vi får se vad det blir för mat! :) Hoppas ni allihop får en riktigt trevlig helg!
 
Ni har inte missat att Om Ett Hus nu finns på Facebook? :) Klicka på Facebookikonen till höger för att "Gilla".
 
Ha det gott!
 


bloglovin