Fin inredning en handskriven tegelpanna.

<
Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er.
 
I dag är det Fredag, härligt! Simon är ledig helg vilket jag ser enormt fram emot! Det är 5 veckor sedan han var det sist. Här under eftermiddagen så gick jag ut i mitt pysselrum då jag i går målade några tegelpannor vita då jag tänkte skriva lite på dem. Jag gjorde klar en som har fått flyttat in i vardagsrummet. :)
 
 
Texten har jag skrivit på Frihand. Men jag blev nöjd! Men man måste vara stadig som attan på handen. Något som dock var pyssligt var att "knäcka" takpannan då detta är betongpannor så är de rätt så tåliga och man får passa sig så man inte klyver hela pannan i mitten. För då måste man börja om!
 
 
I kväll ska nog vi i alla fall bara ta det lugnt. Jag ska virka lite som jag gör varje dag. Sedan blir det att slöa framför TV:n och äta någon god mat hade vi tänkt oss. Vi får se vad det blir för mat! :) Hoppas ni allihop får en riktigt trevlig helg!
 
Ni har inte missat att Om Ett Hus nu finns på Facebook? :) Klicka på Facebookikonen till höger för att "Gilla".
 
Ha det gott!
 


Tjusig!
Jag har en hög tegelpannor ligger ute på gården och bara väntar på inspiration.
Ha en fin vecka!
Kram Annica

Svar: Tackar! :) Ja det är mycket man kan göra något med när inspirationen väl slår till! :) Tack, ha en fin vecka du med! Kram
Susanné

2014-03-31 // 20:03:16

Hej! Super snygg panna!
Jag har gjort en men jag får den inte att kunna luta sig mot väggen utan att glida ner, har du något tips på hur jag kan få den att stå ordentligt.

2015-01-16 // 18:04:35

Hej! Super snygg panna!
Jag har gjort en men jag får den inte att kunna luta sig mot väggen utan att glida ner, har du något tips på hur jag kan få den att stå ordentligt.

Svar: Hej! Jag har bara lutat min mot väggen, den är dock en tjock betongpanna med något skrovlig sida den står på. Tegelpannor är ju lite blankare och tunnare. Kan kanske vara det? :)
Susanné

2015-01-16 // 18:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin