Att fånga en känsla.

<
Hej!
 
Det där med foto, det tycker jag är att försöka fånga en känsla. I alla fall när man fotar ute i naturen, byggnader osv. Jag tycker verkligen om att fota. Det är ett intresse som växer för varje år som går. När jag är ute och fotar i naturen så försöker jag verkligen fånga en känsla. Ofta en harmonisk känsla. Jag visar inte så mycket av mina fotografier, jag vet egentligen inte varför. Kanske ska börja mer med det.
 
Här om dagen så började en av mina Pelargoner att blomma, det var en pelargon jag fick av min Mamma tidigt i våras. Den hade skjutit nya skott och här om dagen var det dags för knopparna att brista.
 
 
 
Jag tyckte de var så oerhört somriga. Med sina kritvita blommor och riktigt gröna härliga blad! Så jag kunde inte låta bli att försöka fånga det. Blommor är så himla härligt att fota. Jag gillar blommor, det är rogivande och harmoniska. De får en att må bra och slappna av. Det är bland det bästa som finns när man går ute en ljum sommarkväll för att kolla hur det går för växter och blommor. Allra helst på senvåren, försommaren.
 
Det tycker jag nog nästan är den bästa tiden. Det är då jag mår som bäst. När man vet att den ljusa tiden på året nyss har börjat. Man har det fina och ljusa framför sig. Allt börjar spira i trädgårdarna, man kan följa växtligheten från något visset till något fraktfullt och härligt! Det är helt enkelt underbart!
 
Jag har ett par ställen jag kikat ut som jag vill åka och fota på, jag har planerat att göra det under nästa vecka när Simon jobbar dag så han kan göra mig sällskap. Jag hoppas jag får några fina kort. :)
 
Ha det gott!
 
 
 
 


fina bilder! :D

Svar: Tack!
Susanné

2014-05-30 // 10:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin