Att måla en byrå

<
Hej på er!
 
Förra året på semestern så köpte jag en liten 50-talsbyrå för 50 kr på Blocket. Den såg inte mycket ut för världen. Den var riktigt jävla ful faktiskt. Jag hittar tyvärr inte före bilden men ni får i alla fall se hur den blev efteråt.
 
Jag har funderat sedan förra sommaren vad fasiken jag ska göra med den. Först tänkte jag ha den helvit, sedan i en pastellfärg och ja, jag har helt enkelt inte vetat hur jag ska göra. Förrän nu! Tidigare under veckan så åkte jag till Nordsjö Idé och Design och köpte en pastellig mintgrön färg. Sedan hade jag vit sedan tidigare. Jag målade den först vit, sedan målade jag ruter på den. Jag har börjat gilla ruter, det var därför jag gjorde sådana. På lådorna målade jag små ruter, lite större på ovansidan och en jätte stor på vardera sida. Dock var det supersvårt att få med själva ruterna på bild eftersom de är i en ljus pastell hade kameran svårt att fånga upp dem. Dock så syns det tydligt i verkligheten.
 
 
 
 
 
 
Jag är i alla fall nöjd med den. Den passar bra in i stjänrummet. Jag målade den i en helmatt färg så att den inte ska se så ny ut. Jag ville behålla känslan av att den är rätt gammal. :)
 
Ha det gott!
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin