Bilder på Altanen efter några byggdagar. :)

<
Hej!
 
Förra helgen byggde Simon, min bror och Pappa på altanen, även denna helg. Jag var ledig i helgen så även jag hjälpte till. Det ni! Jag övervann min höjdrädsla under en kort stund och hjälpte Peter med läkten på Altantaket, sedan hjälpte jag till att sätta altantaket också. Skruvade fast dem och så. Simon fick hålla i stegen för att jag skulle palla att stå där uppe. Om jag säger så här. Jag var inte så uppkäftig. Hela stegen skakade rejält emellanåt för mina ben var som asplöv! Hihi. Men det är bra att jag får öva! Så Peter skruvade största delen av taket, jag skruvade de nedersta raderna mot gräsmattan till. Under tiden Jag och Peter fixade taket så fixade Simon och min Pappa lite med golvet.
 
De fortsatte sedan med golvet i går Söndag och i dag Måndag körde de stenhårt så det faktiskt blev klart!! :) Nu börjar det faktiskt närma sig slutet känns det som HELT sjukt! :)  Här har ni lite bilder:
 
 
Den är låååång! :)
 
 
 
 
(Ursäkta röran, men vi bygger om. Eller bygger till rättare sagt.)
 
 
 
Är det inte fint? Det är inredningsmani galore i mitt huvud just nu! Jag har möblerat den massvis med gånger i mitt huvud. Just nu håller jag på att leta efter matgrupp, loungegrupp, solsängar osv. :) Kul kul! Mindre roligt att betala. :P Men vill man ha det fint så får man väl öppna plånboken antar jag.
 
Det som kvar nu är följande:
 
- Sätta staketribbor
- Sätta överliggare
- Bygga inbyggnaden runt altanen
- Sätta dropplåtar vid altantaket
- Sätta vindskivor vid altantaket
- Sätta hängrännor
 
Jag har kanske glömt något. Men detta är det jag kommer ihåg. Sedan är det ju uteköket, dock får vi se om vi gör det i år eller inte. Det får tiden utvisa. :) Vi ska kika runt lite hur vi vill ha uteköket, vi har bestämt vart vi vill ha det. Men inte riktigt hur det ska se ut. :)
 
 
 
 
 
 
 


Så stor och fin den ser ut och bli :)

Svar: Ja den är rätt stor. :) Tack!
Susanné

2014-05-27 // 18:33:38

Oj, ni har varit flitiga. Vad stort och fint det blir.
Förstår att det rasar av idéer i ditt huvud just nu =)
Att vänta lite med uteköket tror jag kan vara en bra idé, försök att få så mycket inspiration som det bara går först. Annars är risken stor att ni ångrar er om ett tag.
Vi är också sugen på en liten variant av utekök, ingen ho eller rinnande vatten men grill, murrikka, bänkskiva och några hyllor bara. Och en badtunna bredvid, men plånboken skriker NEJ just nu =(
Kram och trevlig helg!

Svar: Tack! Ja de är duktiga på att jobba. :) Ja det är nog så att man ska fundera ut riktigt ordentligt hur man vill ha det. :) Låter härligt med en badtunna!! :) Ja visst är det så, mycket man vill göra men tyvärr är ju allt så fasligt dyrt! Kram och trevlig vecka!
Susanné

2014-05-29 // 22:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin