Fixat snygga hyllor till vardagsrum DIY

<
Hej på er!
 
För ca 1 vecka sedan så fixade jag och Simon ett par hyllor till vårt vardagsrum. Då vi tycker det är tomt på fondväggen där. Eller vi och vi, snarare jag. :) Så vi åkte till IKEA och köpte deras trärena hyllplan för 35 kr/st vi köpte två.
 
 
Sedan köpte vi fyra konsoler. Jag ville inte ha några pråliga utan väldigt enkla så vi köpte dem som kostar 5 kr/st.
 
 
Sedan målade vi själva hyllplanen med rustas "Järnvitriol" måste säga att färgen är sååå otroligt snygg! Skulle kunna måla hela huset i det nästan. :) Men bäst att låta bli! Vi målade i alla fall två strykningar av järnvitriolen. Jag vet inte vad järnvitriolen kostar då jag hade den hemma. Men hyllplan + konsoler blir 90 kr tillsammans. Helt okej pris för snygga hyllor! Hyllorna blev sedan så här:
 
 
Är inte färgen ganska snygg ändå?
 
 
 
 
 
Den grå ljuslyktan är från Iitala "Kastehelmi", även den turkosa "vasen" som det är enligt Iitala (tycker den är för liten för att kalas vas) är från Iitala och designad av Alvar Aalto. Tavlan är från Smäm, träfågeln är Kristian Vedels "Little Bird", Vita ljuslyktan från Plantagen och den silvriga från glasverandan.
 

I dag så ska Simon, min bror och Pappa börja och bygga ramen på altanen. Ska bli så kul att se när jag kommer hem i kväll. Ska bli riktigt intressant att se hur det blir! Det är ju lättare att se storleken när ramen väl är uppe. 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin