Första bilderna på Altanen

<
Hej på er!
 
I dag är det Tisdag och vi är lediga. Skönt! Vi ska i väg och kika på ett par mattor som jag är intresserad av att ha en av dem under matgruppen ute på altan. Då jag vill inreda den takade altanen som ett rum så måste jag givetvis ha en matta! :)
 
I Söndags började Simon, min bror och min Pappa att snickra ihop stommen till altanen. Det är verkligen tur att man har duktiga snickare i släkten! :) Senare på eftermiddagen så kom mina två farbröder och kikade hur det gick för oss och även spanade in mitt pysselrum. Sedan kom Simon bror kring 15:30 så han hjälpte till även han på slutet.
 
Så här ser stommen ut just nu.
 
 
 
 
Det ser riktigt fint ut tycker vi och än så länge är vi verkligen suuuuper nöjda!! :) Det kommer bli så sjukt bra! Den lite bredare delen det är det som kommer bli takat och den smalare delen kommer bli soldäck. :)
 
Jag har dock kommit på att det kommer bli en riktigt dyr historia att inreda den rackaren sedan. Eftersom vi ska ha en matgrupp som vi kikat ut. Sedan ska vi ha en rottingsoffgrupp som jag också tittat ut, sedan ska Simon ha ett utekök. Detta ska vi ha under taket. Blir det plats över kanske det blir något mer. Det vet man aldrig. :)
 
Sedan på soldäcket har vi inte riktigt bestämt oss. Soldäcken blev ju väldigt stort. Saker blir så mycket större när man ser dem i verkligheten än när man sitter och ritar. Men ju större desto bättre! :) Våran tanke var ju från början att ha fyra stycken däckstolar eller solsängar. Men dem kommer ju bara täcka från huskanten närmast bild fram till altandörren i vårt sovrum ungefär. Så vi måste klura ut något. Man kanske ska ha en mindre matgrupp på soldäcket också? Har ni något förslag? Det är just soldäcket som vi inte riktigt vet vad vi ska ha på hela ytan. Vi är dock helt säkra på att vi kommer bli riktigt riktigt nöjda med altanen oj så jag längtar till vi kan sitta där!
 
Jag har dessutom REDAN bestämt vilken lasyr jag ska på golvet, jag ska lasera om trappen och verandan på framsidan i samma också. Oj oj vad fin den lasyren är som jag har kikat ut. :) Men vilken det är avslöjar jag inte ännu. Det är något bara för mig så länge. :) Det får bli en överraskning sedan. :)
 
Tänk vad härligt det kommer bli med uteköket när vi (Simon) kan stå ute och laga mat, slippa gå in liksom? Kommer bli perfekt! :)
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin