Makeover av en smidesljusstake

<
Hej på er!
 
Helgen som var hade vi underbart väder. Det innebar också att jag och Simon var ute HELA dagarna. Man måste passa på! :) Vi gjorde lite av varje. Men en sak jag gjorde, det var att pimpa upp en smidesljusstake. Jag och Simon var nämligen på en av loppisarna här i stan som jag brukar åka till. Där hittade jag en smidesljusstake för 95 kr som såg ut så här:
 
 
Som ni ser så är den inte så mycket för världen. Men det mesta går att snygga till!
 
Som vanligt så använde jag min älskade sprayfärg. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det som inte går att fixa det sprayfärg. Det går nog fasiken inte att fixa nästan. :)
 
Simon har varit bekymrad en längre tid över att jag håller på och använder sprayfärg utan att ha någon gasmask då gasen som kommer ut från sprayflaskan inte är bra. Han är så nojjig ibland. Han vill inte att jag ska få hjärnskador osv. Lilla Simpis. Så han åkte och köpte värsta gasmasken till mig. Riktigt snygg blir man...
 
 
Jepp snyggare blir det inte. Den osminkade sanningen. Kan skrämma bort båda gastar och vampisar (vampyrer) utan smink. Eller så smälter jag in då jag är lika blek som dem.
 
I alla fall så var faktiskt denna gasmask sjuk bra man kände ingen som helst lukt och den var riktigt bekväm! Så Simpis har nog rätt det är bra att använda. Med tanke på huvudvärken man annars får av sprayfärg.
 
Jaja nu till saken. Smidesljusstaken. Jag tog och sprayade den i en ljus ljus rosa färg, när den torkat så sprayade jag den med en vit sprayfärg för att få lite ruffigt intryck. Slutresultatet blev så här:
 
 
 
 
 
Jag blev faktiskt riktigt nöjd! Tänk vad lite färg kan göra! Så just nu står den här inne i vårt vardagsrum men min lilla tanke är att vi ska ha den ute på vår altan som mysfaktor senare i sommar bredvid matplatsen. Men vi får se hur fäst jag blir av att ha den här inne.
 
Det är så kul att återbruka! :) Fixa något gammalt och fult till något fint! :)
 
Ni får ha det gott!


» Mia

Blev himla läcker i rosa :)

2014-05-05 // 13:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin