Snygga Iitala vasen + Ledig helg

<
Hej!
 
Jag tänkte visa er en bild på min Iitala vas som jag anser inte är en vas men tydligen ska vara det trots att den är så låg. Jaja. :) Tänkte visa er en bild när ni ser färgen bättre, tycker färgen är oerhört mysig på den!
 
 
Är det inte en härlig färg på den? Jag blev helt förälskad i den när jag såg den för ca 1 månad sedan när jag och Simon var ute på en tur. Det fanns inget annat val än att köpa den rackaren helt enkelt. Lagomt mycket färg för mig då jag inte gillar när det blir för skrikigt.
 
Det är även så sjukt skönt att det är Fredag och jag är redan hemma från jobbet! :) Underbart! Det var så fint väder så jag passade på och åkte hem ett par timmar tidigare när det trots allt var Fredag. :) Jag hoppas på fint väder i helgen, då ska jag njuta ordentligt av att vara ledig! Något jag ska göra är i alla fall att måla klart min gamla resväska jag hittade på loppis för ett tag sedan. :) Ni ska få se den när den är klar. :)
 
Ha en riktigt härlig helg!
 


Vasen är verkligen jättefin och fungerar till massor av saker förutom som vas.
Har inte hunnit kika in till dig på ett tag, så jag har läst ikapp mig lite. Vilken härlig altan ni börjar få till, kommer att bli hur bra som helst när ni är klar.
Vårt soldäck är inte alls så där stort, men när vädret tillåter spenderar vi varje ledig stund där.
Önskar dig en riktigt trevlig och solig helg!
Kram Annica

Svar: Ja exakt så tänkte jag med! Går att ha till mycket! Utom en vas! :) Tack! Ja den börjar ta sig, det kommer bli så härligt! Jag kan tänka mig att ni använder soldäcket mycket. :) Det kommer vi också göra! Finns inget bättre än sol och värme! :D
Kram
Susanné

2014-05-24 // 08:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin