Happy Birthday to me. And one Kitchen freaking aid!

<
Hallå Hallå!
 
I går fyllde jag år! Jag gillar egentligen inte att fylla år. Jag tycker inte om att bli äldre. Löjligt att ha åldernojja egentligen. Det är väl så som man känner sig inuti som räknas? I sådana fall är jag fortfarande barn. :) hihi. Men så är det i alla fall. Meeen jag måste säga att min födelsedag blev riktigt bra!
 
Jag slutade tidigt, redan 14:15 sedan ledig Fre-Sön. Man tackar! En kompis kom på eftermiddagen och fikade lite tårta med mig (Tack för titten Linnea! Det uppskattades! Och för blommorna!), mina päron kom förbi och åt tårta. Väldigt många kom i håg att jag fyllde år + att jag fick världens bästa födelsedagspresent!
 
Jag fick en pastellrosa Kitchen Aid av Simon!! :)
 
 
 
 

Är den inte underbar? Jag är helt kär i den! Jag har velat ha en Kitchen Aid i typ 5 år. Men jag har sagt många gånger att jag ska köpa den. Men sedan blir det aldrig av. Men nu så tog Simon tag i det. :) Tack tack tack tack tack tack tack!
 
Till maskinen är det en rostfribunke som medföljer som även jag fick. Men Simon hade köpt till glasbunken och ett till tillbehör som jag inte vet vad det heter. Det ser ut som "spaden" men med slickepott blad på. Så nu har jag lite att pyssla med och testa. :)
 
Jag har inte hunnit använda den ännu- Men i kväll ska den invigas! Då ska jag göra en bröddeg då jag ska kalljäsa en deg i kylen under natten så jag och Simpis kan få färska ostfrallor till Vinterstudion i morgon bitti. :)
 
Sedan ska vi även baka i morgon lite smått och gott. Vad det blir? Det får ni se. :)
 
Ha en fin dag!
 
 


Stort grattis på din födelsedag! Förstår att du är nöjd med din present, den är urläcker. Hoppas du blir nöjd med den, en del säger att den är lite för komplicerad för daglig användning. Själv har jag ingen aning, bakar aldrig deg för jag hatar när saker klibbar fast i händerna. Håller mig till elvisp och smet som rinner ur skålen =)
Önskar dig en fin första advent!
Kram Annica

Svar: Tack så jätte mycket! :) Jag tyckte faktiskt den var ovanligt enkel. :) Jag håller med jag hatar kladd! När det är för kladdiga saker då kör jag med engångshandskar. :) Men det allra enklaste är när sakerna bara rinner ut av sig självt. :D Kram
Susanné

2014-11-29 // 10:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin