Årets Halloweenpumpa

Hej!
 
Japp, då var Halloween på intågande, om jag förstått det korrekt så är Halloween 31 Oktober i USA och här i Sverige firas det till helgen? Eller? Jag har egentligen inte någon jätte koll. Av någon anledning så gillar jag inte Halloween. MEN jag gillar pumpor. Inte att äta dem, eller att rensa dem då de verkar luktar fis! Vilket inte luktar allt för angenämnt. Sedan är de äckliga att gräva ur. Men det är riktigt kul att göra Halloweenpumpor. :)
 
Det är faktiskt första gången i år som jag gör en Halloweenpumpa sedan ja, jag var yngre. Så jag tänkte faktiskt göra en liten tradition av detta och göra en pumpa varje år och försöka vara kreativ. :)
 
Så i år, första året så ser den ut så här!
 
 

För att vara första gången så är jag ganska nöjd. Visst, den är INTE perfekt! Men det var trots allt min första. Så vi får se hur den ser ut nästa år. :)
 
Ha det gott!
 

Bildregn på flodhästar!

Hej!
 
Nu är säkert galet trött på att se mina flodhästar. Men jag tänkte bjuda på ett bildregn på lite olika sorters flodhästar jag virkat under året. Detta år måste vara mitt virkår, jag har virkat så sjukt mycket! Jag har aldrig virkat så här mycket. Dock så har jag bara virkat i 3 år nu i vinter. :)
 
 
 
 
 
 
 

Detta är ett litet urval av dem jag har gjort som är helt olika. Sedan har jag ju gjort många fler men jag har tyvärr missat att ta kort på alla. :)
 
 
 
 

Förkylning, virkning och terapi.

Hej!
 
Ja ni, detta år har nog inte varit mitt år om man tänker i friskhet. Varit sjuk många gånger. Men förra veckan åkte jag på världens jävla förkylning, jag har legat däckad i 1 vecka! Helt sjukt.. Jag har haft feber i 4 dagar, sedan halsont, hosta och snuvighet. Men nu har jag varit hemma en vecka och jag är på bättringsvägen, dock inte helt bra. Har en fruktansvärd torrhosta, så fortsätter det så måste jag ringa vårdcentralen så jag kan få recept på hostmedicin. Helst med lakritssmak. :) Man brukar dock inte få välja smak. :( Tråkigt!
 
Senaste dagarna har jag dock kunnat ta mig upp ur sängen till soffan i alla fall. Så jag har legat där, sovit, sett på tv, då när jag har orkat så har jag faktiskt virkat. :) Ovanligt! Men virkning är faktiskt en oerhörd bra terapi. Känner mig sig som ett as, så känner mig sig lite mindre asig när man får virka lite. ;) Om ni förstår vad jag menar. :)
 
En av mina vänner ska på dop framöver och ville då gärna ge en flodhäst, så en sådan har det blivit. Jag tycker faktiskt färgerna är riktigt fina! En riktig pojkflodis. :)
 
 

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med denna. :) Hoppas de som får den också blir nöjda. :)
 
I morgon är det dags för jobb igen för min del, jag hoppas hostan har lagt sig lite så jag inte kommer sitta och hosta och störa alla andra. Nu vill jag bli frisk!
 
Vet ni vad? Om ett par veckor fyller Simon år också. :) Jag har redan fixat hans födelsedagspresent. :) Jag hoppas han blir nöjd. Men det är jag nästan helt säker på att han kommer bli. :) Han blir nöjd med det mesta! Tänk att han blir 29 år!! oj oj. Jag minns när han fyllde 18 år och skulle på mönstring. Haha! Det var INTE i går. Vart tar åren vägen?
 
Nu ska jag fortsätta se på Paradise Hotel. :)


bloglovin