Bakat Donuts och hjärthallongrottor samt en tur till STHLM

<
Hej på er!
 
I går morse så tog jag och Simon vårt pick och pack och åkte till Stockholm, vi hade inget planerat, vi åkte till Kungens Kurva och kikade i lite butiker, givetvis Stoff och Stil, dit var vi först! Sedan kikade vi lite i Skärholmens centrum osv. Men sedan drog vi oss till hotellet där vi bara slöade heeeela kvällen. :) Skönt!
 
I morse gick vi upp i tid och käkade hotellfrukost och drog hemåt, så vi var hemma i Falun strax efter 11:00 i förmiddags. Så då plockade jag och Simon ihop alla utemöbler och satt dem under taket på altanen, staplade stolar osv. Så nu är det klart.
 
Men sedan kände vi faktiskt för att baka, jag ville göra hallongrottor med hjärtform som jag velat testa ett tag och sedan så gjorde vi Donut som vi också varit nyfikna på.
 
 
 

Jag blev riktigt nöjd med dem faktiskt. :) Det ser så mycket trevligare ut när det är ett hjärta än ett tumavtryck tycker jag. Det ska se fint ut också! :) Sedan är de ju så himla lätta att göra! Simon har provsmakat och godkänt. :)
 

Donuts har vi inte gjort tidigare, detta var första gången därav vart de inte helt perfekta formmässigt, men det ska väl synas att de är hemmagjorda? Inte sant?  Vi gjorde både Donuts med socker och Donuts med kanel och socker. Vi har även provsmakat och de var SÅ mycket godare än dem som man köper i butik. Inte alls lika flottiga så det var bra! Det kommer definitivt bli fler Donutsbak!
 
Nu ska jag ta det riktigt lugnt i soffan. :)
 
Ha det!
 
 


Vad trevligt att bjuda på fika med ett rött hjärta i, ser så mycket godare ut =)
Vi var också till Stockholm över natten, fast i onsdags. Så skönt att bara få komma bot en liten stund.
Kram Annica

Svar: Ja det är verkligen skönt att komma bort ibland. :) Jag såg att ni hade varit på konsert. :D kram
Susanné

2014-10-11 // 20:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin