Förkylning, virkning och terapi.

<
Hej!
 
Ja ni, detta år har nog inte varit mitt år om man tänker i friskhet. Varit sjuk många gånger. Men förra veckan åkte jag på världens jävla förkylning, jag har legat däckad i 1 vecka! Helt sjukt.. Jag har haft feber i 4 dagar, sedan halsont, hosta och snuvighet. Men nu har jag varit hemma en vecka och jag är på bättringsvägen, dock inte helt bra. Har en fruktansvärd torrhosta, så fortsätter det så måste jag ringa vårdcentralen så jag kan få recept på hostmedicin. Helst med lakritssmak. :) Man brukar dock inte få välja smak. :( Tråkigt!
 
Senaste dagarna har jag dock kunnat ta mig upp ur sängen till soffan i alla fall. Så jag har legat där, sovit, sett på tv, då när jag har orkat så har jag faktiskt virkat. :) Ovanligt! Men virkning är faktiskt en oerhörd bra terapi. Känner mig sig som ett as, så känner mig sig lite mindre asig när man får virka lite. ;) Om ni förstår vad jag menar. :)
 
En av mina vänner ska på dop framöver och ville då gärna ge en flodhäst, så en sådan har det blivit. Jag tycker faktiskt färgerna är riktigt fina! En riktig pojkflodis. :)
 
 

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med denna. :) Hoppas de som får den också blir nöjda. :)
 
I morgon är det dags för jobb igen för min del, jag hoppas hostan har lagt sig lite så jag inte kommer sitta och hosta och störa alla andra. Nu vill jag bli frisk!
 
Vet ni vad? Om ett par veckor fyller Simon år också. :) Jag har redan fixat hans födelsedagspresent. :) Jag hoppas han blir nöjd. Men det är jag nästan helt säker på att han kommer bli. :) Han blir nöjd med det mesta! Tänk att han blir 29 år!! oj oj. Jag minns när han fyllde 18 år och skulle på mönstring. Haha! Det var INTE i går. Vart tar åren vägen?
 
Nu ska jag fortsätta se på Paradise Hotel. :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin