Virkad giraff, sytt flagg spel, födelsedag och bloggtorka deluxe

<
Hej!
 
Mycket händer men lite bloggande. Jag har helt enkelt bloggtorka deluxe! Bland de största bloggtorkor jag haft faktiskt. Vi får se om det regnar inlägg framöver. Men ja vi får se när andan faller på. Det känns som att jag inte vet vad jag ska skriva om. Alla bloggare kommer ju in i bloggtorkor så är det ju. MEN lite trist, ibland har man så mycket att skriva om så man inte vet hur man ska hinna med. Så olika det kan vara!
 
Jag tänkte visa en lite grön giraff jag virkade här om veckan och ett flaggspel som jag sydde i går. Det är nämligen så att brorsonen fyller år här i dagarna och kalaset är i morgon. Jag jobbar dock men Simon ska dit så han får ge presenterna. Jag tycker att det är lite roligare med saker man själv har gjort. Så jag virkade helt enkelt en giraff till pojken som han kan dra runt med om han vill, den har långa lösa armar och ben som passar perfekt att släpa runt i.
 
 
 
 
Eftersom han själv är så liten och inte läser bloggar tycker jag det är okej att visa vad han ska få lite i förväg. :)
 
Sedan var det flaggspelet som han också ska få, det är ca 2,8 meter långt där han föräldrar fick välja ut lämpligt tyg då vi var i Stockholm i somras. Jag gillade tyget vädligt mycket då jag själv älskar stjärnor. Får nog sy ett tyll flaggspel till mig själv i samma tyg. :)
 
 
 
 
 
Så förhoppningsvis kommer flaggspelet upp i hans rum framöver och förhoppningsvis kommer han tycka om giraffen. Jag håller tummarna!
 
Nu ska jag allt äta lite rabarberpaj och vaniljsås! Hoppas ni får en fin helg!
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin