Virkad giraff

<
Hej!
 
Här i början på veckan tog jag och virkade en giraff, jag virkade den i naturtrogna färger så att den ska påminna om en riktigt giraff. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den! Dock tar det tid att virka saker och ting, men jag tycker ju att det är JÄTTE kul att virka. Simon undrade vad jag önskade mig i födelsedagspresent, trots att det är jätte länge dit (27 November) jag tyckte GARN. Men Simon sa bara "Nej, något garn det får du inte!" Hepp hepp, så då får jag fundera. :) En ny soffa och en fotölj kanske;)
 
Så här ser i alla fall giraffen ut, den är ca 37 cm hög. Tog ungefär 15 timmar att virka skulle jag tro. Jag har dock inte tagit tid.
 
 
Den african flower som ögonen sitter på gjorde jag dock gul utan något brunt för att man skulle se ögonen lättare. Svart mot brunt går väldigt lätt ihop.
 
 
Jag tyckte den blev söt faktiskt. :) Det är så jag är sugen på att göra en till mig själv. :)
 
Nu ska jag räkna lite Matte, sååå kul! Kanske inte.. Men jag måste, jag ska läsa två Matte kurser och en fördjupningskurs i Engelska nu under hösten. Så vi får se hur det går. Jag jobbar trots allt heltid också. Jag märker att mycket att min dyrbara virktid går åt till Matten, men det är ju trots allt en begränsad period. :)
 
Ha en fin Lördag!


Omg, den är ju helt bedårande! :D

Svar: Åh tack så hemskt mycket!! :)
Susanné

2014-09-06 // 16:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin