Händer grejer!

<
Hallå hallå!

Våren är här! Vilket även innebär trädgårdssäsong. Om vi säger så här. Vi har LÅNGT kvar på vår tomt innan det kan kallas trädgård. Men man får göra lite i taget.

Jag och Simon lejer gärna bort vissa saker som inte är roliga att göra eller för att spara tid och för att vi inte ska behöva göra allt själva. Då det är mycket att göra med nybyggen. 

Vi har i alla fall nu börjat ute igen. Så i dag kom samma firma (Hanssons Lastmaskiner) som gjort allt markarbete hos oss tidigare. Nu var det dags att fixa tomtgränsen mot grannen. Ta bort fyllning på något ställe och sätta det på annat ställe så det följer tomtgränsen. Så har de kört hit matjord som de ska lägga ut i morgon och släta ut så vi får en snygg slänt mot grannen.


När de ändå var här så grävde de även ett dike längst tomtgränsen mot gatan som häck ska planteras i. Så diket är gjort och de har även fyllt diket med matjord.Inte så bra bilder. Mobilbilder tagna på långt håll. Men ni ser ungefär. Så nu ska bara matjorden krattas ut sedan ska vi beställa häcken.

Vi har inte kommit fram till häck ännu. Vi vet att vi ska ha en bladhäck som ska vara tät och går att formklippa. Men vi ska bestämma oss till Fredag för då ska jag ringa odlingen och beställa så att vi kan hämta den nästa Fredag. Så kommer vi stoppa ner häcken i jorden på egen hand nästa helg. :)

Så fortsättning följer! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin