Ny soffa beställd! :)

Hej!
 
I dag så åkte jag och Simon ÄNTLIGEN och beställde en ny soffa. Soffan vi har är inte så gammal ca 5 år. Men den ser ut som sju svåra år. Så nu kände vi att det var dags att beställa en ny. Denna gången beställde vi soffan från MIO och det blev en tygsoffa i ljusgrå färg. Den ser ut som soffan vi har i dag (U-soffa) med både en divan och en schäslong. Men ganska mycket mindre, vi har kommit fram till att vi inte behöver en sådan monsterstor soffa som vi har i dag.
 
(Bild lånad från www.mio.se)
 
Så här ser den ut. Vi tycker den är superfin. Vi har även beställt till en nackstödskudde samt en armstödsbricka så man kan ha en kopp eller någon annan dryck på armstödet.
 
(Bild lånad från www.mio.se)
 
Det kommer bli så snyggt! Jag lurar också på en matta. Jag har redan bestämt matta också, jag vet exakt hur jag vill att det ska se ut. Mattan jag ska ha ser ut så här:
(Bild lånad från www.mio.se)
Det ska bli riktigt kul när soffan kommer! Mattan tänkte jag köpa sedan när soffan kommer och de andra grejerna levereras med soffan. Soffan är beräknad att komma vecka 18 vilket är sista dagarna i April eller första dagarna i Maj, så det är en stund. Men vi har inte bråttom.
 
Men nu när vi beställt soffan så blir det nog att vi väntar lite med renoveringen av sovrummet. Vi vet ju hur vi vill ha det så när det är dags så är det bara att köra igång. :)
 
 

 
 
 
 

Flodhäst!

Hej hej!

I dag var första dagen med endast ett jobb. Underbart! Även roligt! Trivs som fisken i vattnet!

I går så såg även en ny flodhäst dagens ljus. En i främst rosa och lila nyanser. :) Jag påbörjade direkt en ny som är till min mor. :) den är i blå nyanser och är riktigt rolig då jag inte gjort någon helblå tidigare! Jag är spänd på resultatet!
Glossybox!

Hej på er!

I går var min SISTA dag på mitt gamla jobb. Frihet! Men ändå lite läskigt! Ett helt nytt kapitel startar nu av mitt liv. Men man måste våga för att vinna. :) jag tycker iaf mitt nya jobb ska bli super kul! :)

Jag har faktiskt skickat in en prenumeration åt mig själv på Glossybox. Något ni haft förut? Man får en Box i månaden som kostar 139:- och då får man ungefär 5 skönhetsprodukter  kan vara smink, hårvård, nagelvård, hudvård etc från riktiga varumärken. Kan vara kul att testa lite nya produkter och hitta nya favoriter!

Jag har sådan hud så ansiktet och händer blir galet torra på vintern. Nästan så jag tappar ansiktet. Ska bli kul att testa! Första boxen kommer runt 20 februari. :)


bloglovin