Ny soffa beställd! :)

<
Hej!
 
I dag så åkte jag och Simon ÄNTLIGEN och beställde en ny soffa. Soffan vi har är inte så gammal ca 5 år. Men den ser ut som sju svåra år. Så nu kände vi att det var dags att beställa en ny. Denna gången beställde vi soffan från MIO och det blev en tygsoffa i ljusgrå färg. Den ser ut som soffan vi har i dag (U-soffa) med både en divan och en schäslong. Men ganska mycket mindre, vi har kommit fram till att vi inte behöver en sådan monsterstor soffa som vi har i dag.
 
(Bild lånad från www.mio.se)
 
Så här ser den ut. Vi tycker den är superfin. Vi har även beställt till en nackstödskudde samt en armstödsbricka så man kan ha en kopp eller någon annan dryck på armstödet.
 
(Bild lånad från www.mio.se)
 
Det kommer bli så snyggt! Jag lurar också på en matta. Jag har redan bestämt matta också, jag vet exakt hur jag vill att det ska se ut. Mattan jag ska ha ser ut så här:
(Bild lånad från www.mio.se)
Det ska bli riktigt kul när soffan kommer! Mattan tänkte jag köpa sedan när soffan kommer och de andra grejerna levereras med soffan. Soffan är beräknad att komma vecka 18 vilket är sista dagarna i April eller första dagarna i Maj, så det är en stund. Men vi har inte bråttom.
 
Men nu när vi beställt soffan så blir det nog att vi väntar lite med renoveringen av sovrummet. Vi vet ju hur vi vill ha det så när det är dags så är det bara att köra igång. :)
 
 

 
 
 
 


Soffan är skitsnygg, vill ha något liknande men vi behöver en monsterstor rackare så vi får plats hela högen. Vår soffa är 7 år och trots att vi inte använder den speciellt mycket så har den blivit ful i tyget, vi var dumma nog att köpa en vit. Dessutom är det en tresittssoffa och nu vill jag ha en supervräkig, härlig soffa istället. Men det får dröja för just nu är det garderobsbygge i sovrummet på G och det är ingen billig historia =(
Önskar dig en trevlig vecka!
Kram Annica

Svar: Åh Tack Haha ja jag kan tänka mig att man behöver en soffa modell större när man är några fler i familjen. :) Tråkigt er blivit ful i tyget, men vita soffor är ju sååå snyggt! Men som du säger så är det nog lätt att de blir fula. Det kommer bli så kul att se er garderob sedan! :) Jag och Simon ska också göra om vår lilla klädkammare och sovrum framöver. Det är så kul att göra om och få det snyggare hemma!
Susanné

2015-03-10 // 19:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin