Småförvaring och köpbehov

Hej!
 
Vet ni vad? Det suger så ini helvete i shoppingtarmen! Helt jävla sjukt, jag sugs upp snart! Jag vill köpa ALLT! Hela världen. Jag får sådant shoppingbehov så det är helt galet! Men jag ska försöka hålla mig någorlunda i skinnet. Men det finns lite små saker jag funderar på att köpa nu till lön. Det jag ska köpa är en ansiktsmask. Japp, det är bra med sådana grejer. Men jag vill ha en på tub och inte massa småpåsar som de brukar vara i som bara dräller runt.
 
Sedan vill jag organisera lite i lådorna i vår kommod i badrummet. Just nu är det typ bombnedslag i varje låda. Så jag vill ha snygg förvaring där allt kan ligga fint på rad i sin lilla box. Sedan vill jag ha vissa saker framme uppe på handfatet. Jag hade tänkt mig typ sådana här:
 

 
Bild lånad från: ahlens.se
 
För det kan vara snyggt.
 
Jag har länge och väl letat efter en tandborstsmugg eller liknande också. Så svårt att hitta! Eftersom vi har eltandborstar så passar inte någon. De är ju så stora och klumpiga ni vet. Men så fula. Jag vill gömma dem i någon snygg porslingrej eller liknande men har inte hitta någon ännu.
 
Framtiden för utvisa vad som händer och sker helt enkelt! Nu ska jag virka!
 
 
 

Torsk på ett nytt läppstift

Hej hej!
 
Jag är en sådan person som snöar in på saker. Ibland så är det hudkrämer. Då köper jag kopiösa mängder hudkrämer. Sedan går det kanske över till ögonskuggor, sedan till kökshanddukar, baktillbehör, våfflor osv osv.
 
Just nu har jag (dra mig baklänges) snöat in på läppstift! Visst så har jag använt lite läppstift nu och då. Men har främst varit en läppglansmänniska. Meeeen vindarna vänder. Jag tycker faktiskt läppglans är lite kladdigt speciellt som nu på våren när det blåser så mycket så man nästan lyfter från marken. Jag har främst snöat in på nudefärger, alltså färger som är väldigt naturliga och ljusa. Jag passar inte i starka färger. Min favorit just nu är detta:
 
 
 
Ger oerhört fin matt och ljus färg på läpparna. Det är från Maybelline New York och kostar ca 120 pix. Billigt! Så det kommer jag ta och gänga med nu under våren tänkte jag. Så kanske det blir något mer somrigt till sommaren. :)
 
Ha det fint mina vänner!
 

30 saker om mig

Jag har sett att det cirkulerar mycket på bloggar och instagram där man berättar 30 saker om sig själv. Jag berättar inte alltid så mycket om just mig själv så jag tänkte. Varför inte? Jag ska försöka ta med sådant ni kanske inte redan vet.
 
1. Jag är yngst av 3 syskon, en syster 7,5 år äldre, en bror 4,5 år äldre.
2. Jag och Simon har varit tillsammans i snart 12 år.
3. Vi började bygga vårt hus när jag var 23 år gammal, vilket är ganska ungt i husbyggarplaner.
4. Jag gillar listor och att planera saker.
5. Min storasyster flyttade till Danmark när jag var 11 år gammal.
6. Jag har små fötter (strl 35-36)
7. Jag avskyr när folk inte fäller ner toalettlocket efter sig.
8. Jag får ofta inspiration till saker SENT på kvällarna. Måste då göra sakerna direkt.
9. Jag är den mest envisa person man kan tänka sig. Har jag bestämt mig att lära mig en sak eller att något ska fungera, ger jag mig inte förrän det fungerar.
10. Jag är vetgirig och kan sitta och läsa i nationalencykopledin för att det är intressant
11. Jag dricker nog mer Coca-Cola än jag borde.
12. Jag avskyr att köra bil. Det är bland det tråkigaste jag vet.
13. Jag har världens nattskräck. Mörker skrämer mig frukstansvärt. Vågar inte ens gå upp och dricka vatten på natten.
14. Jag var ganska våghalsig när jag var yngre. Men gör nu för tiden väldigt sällan något utan att tänka och planera in i minsta detalj.
15. Jag läser oerhört sällan, oftast på utlandssemstrar, jag föredrar engelska böcker då jag tycker böcker oftast är formulerad bättre på engelska.
16. Jag avskyr skärskrivningar, det kan få mig att slita håret av mig.
17. Jag är hypokondriker (ej diagnos) men jag är väldigt rädd för sjukdomar.
18. Var med i en bilolycka 3 år gammal.
19. Jag är väldigt sparsam och ekonomisk.
20. Jag bunkrar på rengöringsprodukter som tvättmedel, sköljmedel, diskmedel, toalettpapper, tvål osv. Det finns inget värre om något sådant skulle ta slut. Det finns inte i mitt hushåll. Jag skulle nästan kunna ha en gårdsbutik. Så jag får ibland köpstopp på sådana produkter av min andra hälft.
21. Jag är väldigt höjdrädd, får yrsel bara av att stå en meter upp i luften.
22. Jag är flygrädd. Börjar alltid gråta när flygplanet ska lyfta och direkt vi kommer i en luftgrop så förbereder jag mig på det värsta. Hemresan går dock alltid bättre.
23. Jag har bacillskräk deluxe. Jag har alltid handsprit i väskan.
24. När jag var riktigt liten ville jag bli konstnär, men insåg snabbt att jag inte kunde rita.
25. Jag är lättskrämd, jag kan inte se eller läsa skräck, rysare, blodiga deckare osv då kan jag inte sova och blir orolig.
26. Jag tycker inte om mjukisbyxor.
27. Jag gillar Stockholm, speciellt på sommaren, det finns några butiker jag alltid besöker när jag är där.
28. Jag tycker inte om att gå barfota utomhus. Jag gillar inte att bli lortig eller kladdig om fötter och händer.
29. Jag älskar snittblommor (rosor och tulpaner) men är oftast för snål (sparsam) för att köpa några. Men ibland händer det.
30. Är INGEN campingmänniska. Jag skulle inte överleva varken på camping eller i skogen.
 
 
Fina tulpaner i en riktigt riktigt ljus gul som jag faktiskt för en gång skull unnade mig när jag var på Plantagen i helgen då vårkänslorna hade börjat smyga sig på.
 
 
 


bloglovin