Småförvaring och köpbehov

<
Hej!
 
Vet ni vad? Det suger så ini helvete i shoppingtarmen! Helt jävla sjukt, jag sugs upp snart! Jag vill köpa ALLT! Hela världen. Jag får sådant shoppingbehov så det är helt galet! Men jag ska försöka hålla mig någorlunda i skinnet. Men det finns lite små saker jag funderar på att köpa nu till lön. Det jag ska köpa är en ansiktsmask. Japp, det är bra med sådana grejer. Men jag vill ha en på tub och inte massa småpåsar som de brukar vara i som bara dräller runt.
 
Sedan vill jag organisera lite i lådorna i vår kommod i badrummet. Just nu är det typ bombnedslag i varje låda. Så jag vill ha snygg förvaring där allt kan ligga fint på rad i sin lilla box. Sedan vill jag ha vissa saker framme uppe på handfatet. Jag hade tänkt mig typ sådana här:
 

 
Bild lånad från: ahlens.se
 
För det kan vara snyggt.
 
Jag har länge och väl letat efter en tandborstsmugg eller liknande också. Så svårt att hitta! Eftersom vi har eltandborstar så passar inte någon. De är ju så stora och klumpiga ni vet. Men så fula. Jag vill gömma dem i någon snygg porslingrej eller liknande men har inte hitta någon ännu.
 
Framtiden för utvisa vad som händer och sker helt enkelt! Nu ska jag virka!
 
 
 


Hej Susanné! Jag hittade till din blogg för ett par år sedan och började läsa den "från början till slut", men tappade bort mig efter ett tag. Hittade tillbaka till din blogg när jag gick igenom min bokmärkessamling nu men noterade att det bara finns tre, fyra inlägg tillgängliga från slutet av varje månad. Det är ju trist om någon inställning gör att man inte kan läsa allt du skrivit, så jag tänkte att jag skulle göra dig uppmärksam på problemet!

(Eftersom jag inte hunnit läsa längre än till 2012 så är jag mycket nyfiken på att läsa ikapp och se allt ni hunnit göra efter det :)).

Svar: Hej! Tack för att du uppmärksammat detta! :) jag ska ta och kika på vad som kan vara fel!
Susanné

2015-04-06 // 17:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin