Grillfest och recept på bästa bålen!

Hej!

I söndags kväll hade vi grillfest hemma hos oss (jag vet konstig dag) men inom de flesta var lediga måndag och inte helgen. :)

Det var riktigt trevligt! Vår chef hade hyrt en elektrisk tjur hur grymt är inte det? :)Det var grymt skoj! De flesta har lite härliga blåmärken och skrapsår nu. :) jag var nog sämst av allihopa.

Vi spelade senare på kvällen med andra ord. Riktigt kul spel när man är några stycken. :)

Jsg gjorde en supergod bål! Fruktansvärt god! Tänkte dela med mig av receptet. 


Här kommer det:

1 flaska Asti Cinzano
1 liter Sprite
1 flaska koncentrerad flädersaft (jag använde önos)
Jordgubbar och citron efter tycke och smak.

Fruktansvärt god! Rekommenderar starkt till sommarens fester osv.

Nu är det sängen som gäller. Natti natt!

Körsbärsblommor!

Hej!

Nu har våra körsbärsträd slagit ut i blom! Vi trodde först inte de skulle blomma alls i år men sedan kom det massvis med blommor!! :) se så underbart det ser ut!


Jag längtar så till våra första körsbär hänger och dinglar på dem. Någon av er som planterat körsbär? Hur länge tog det innan era bar frukt? Vi har läst att det kan ta 5-7 år när vi kollat runt. Så det verkar vara väldigt olika beroende på sort. 

Titta föresten vilken underbar ros jag hittade på plantagen! Köpte den dock inte då det var en krukros. Hade det varit en flerårig dör utomhus då hade jag slagit till!


Hoppas ni haft en trevlig kväll! I morgon ska vi åka och hämta elementen till vårt garage som vi beställt så vi har värme där i vinter. Kanske fel årstid att satsa på element men varje höst blir det bara att vi skiter i det så nu var det dags att ta ur tummen ur röva!

Nytt träd! Ett plommonträd!

Hej!

Nu har vi vart i farten igen! Vi har planterat ett plommonträd. Ett "Tunaplommon" den ska få riktigt gula härliga plommon! Vi valde det just för att det var gula plommon, sedan var det tålig och ska även ge rikliga skördar. Det hämnade på framsidan tillsammans med körsbärsträden!
Föresten har vi tokmycket blomknoppar på våra körsbärsträd! Förra året hade vi kanske 8-10 blommor på varje träd men nu är det säkert över 100 på varje. :) så vi är nöjda!

Hoppas vi får körsbär inom några år!


bloglovin