Ny väska, nya fårskinnsplädar

Hej!
 
Vet ni vad? Jag har ÄNTLIGEN köpt en Michael Kors väska. Som jag längtat! Det var dock inte självklart att jag skulle ha en sådan först. Jag tänkte först köpa en Louis Vuitton Speedy. Meeeen efter mycket funderande, så ja, kom jag fram till att det var en Michael Kors jag ville ha.
 
 
Så här ser den ut, modellen heter "Dillon". Dillon finns i två varianter, en stor och en lite mindre. Jag har den stora då jag har så sjukt mycket i min väska.
 
En del har tror jag varit galen som köpt en så dyr väska. Men då har man inte förstått hur det är att ha en böjelse/fäbless eller förkärlek för något. :) Visst ska man ha en riktigt (äkta) väska då får man betala. Men den känslan när man har den i handen för första gången. Går inte att beskriva. Så nöjd jag var har jag inte varit på länge! Det känns verkligen att det är kvalitét! Jag älskar den helt enkelt! :)
 
 
Färgen jag har heter "Cognac" och jag är supernöjd.
 
Som ni ser så står väskan även på ett ljust rosa fårskinn. Det är INTE riktigt får. Det är fejk, men jag har länge varit ute efter detta rosa, men det har varit slut hela tiden, i typ ett år. Så nu när jag såg att det fanns så skyndade jag mig ned till Hemtex och köpte 2 stycken. De bor i dagsläget i vår soffa. :)
 
Nej nu ska jag ta och virka vidare. Ni får ha en trevlig kväll! Samtidigt ska jag elda på mitt Yankee Candle Choclate layer cake doftljus som vi fått av Simons mor. Luktar himelskt och gör det så mycket trevligare. :)
 
Trevlig kväll!


bloglovin